Pozvánka na seminář TNC7

Pozvánka na seminář TNC7: Objevte budoucnost řízení obráběcích strojů

Společnost HEIDENHAIN s.r.o. srdečně zve všechny uživatele obráběcích strojů s řídicím systémem HEIDENHAIN na jedinečnou sérii seminářů zaměřenou na nový řídicí systém TNC7. Tyto připravované semináře budou probíhat v několika termínech od července do září a každá akce je vždy jednodenní. Místem konání je sídlo firmy HEIDENHAIN v Praze, které disponuje moderně vybavenou prezentační místností a dílnou s obráběcími stroji. Vyberte si termín, který Vám nejlépe vyhovuje, a připojte se k nám!

Co Vás čeká?

Prezentace nového řídicího systému TNC7.

Ponořte se do světa inovací s naším novým řídicím systémem TNC7. Na semináři se dozvíte vše o jeho funkcích a výhodách, a to nejen teoreticky, ale i prakticky. Prezentace proběhne na programovacích stanicích TNC7 a živé ukázky budou předvedeny na našem 5osém obráběcím centru, které je nově osazeno řídicím systémem TNC7.

Minimalizace přípravných časů a automatizace obrábění.

Naučíme Vás, jak efektivně minimalizovat přípravné časy a zjednodušit automatizaci obrábění. Díky tomu zvýšíte produktivitu a efektivitu výroby na svých strojích.

Softwarové opce v akci

Představíme Vám pokročilé softwarové opce, které posunou Vaše obrábění na novou úroveň:

  • Process Monitoring: monitorování obráběcího procesu v reálném čase na základě uloženého referenčního obrábění, vhodné pro sériovou výrobu. (opce #168).
  • Model Aided Setup: grafická podpora a interaktivní nápověda pro snímání složitých dílců dotykovou sondou (opce #159).
  • Batch Process Manager: plánování sériové nebo paletové výroby díky efektivnímu řízení procesů (opce #154).

Partnerem seminářů je společnost SCHUNK Intec s.r.o., která nám poskytla své špičkové vybavení včetně nástrojů, které budete mít možnost vidět a vyzkoušet. Díky tomuto partnerství Vám můžeme nabídnout komplexní pohled na moderní obrábění s využitím nejnovějších technologií.

Kde a jak se registrovat?

Termíny Semináře jsou vypsané od července do září, takže máte možnost si vybrat termín, který Vám nejlépe vyhovuje. Nezmeškejte tuto příležitost a registrujte se co nejdříve, kapacita je omezená! Účast je bezplatná.

Pro registraci navštivte odkaz na náš školicí portál.

Připojte se k nám a zjistěte, jak Vám nový řídicí systém TNC7 může pomoci dosáhnout vyšší efektivity a kvality ve Vaší výrobě. Těšíme se na Vás!