Inovativní technologie True Image pro spolehlivé měření polohy bez blokovacího vzduchu

Zapouzdřené snímače fy HEIDENHAIN s inovativní technologií True Image (Pravdivý obraz) nabízejí zcela čistý náhled na měřítko, a to i při znečistění kapalinami a kondenzací v obráběcím stroji. Díky tomu snímače HEIDENHAIN pro měření délek a úhlů modelových řad LC, série 6 a RCN, série 1, poskytují spolehlivé, vysoce přesné hodnoty polohy v mnoha případech bez stlačeného vzduchu. To snižuje systémové náklady a snižuje CO2 stopu snímačů až o 99 %.

Použití chladicích emulzí při obrábění je příčinou tekutého zašpinění a kondenzace v obráběcím stroji. Zapouzdřené lineární snímače řady LC, série 6, a úhlové snímače řady RCN, série 1, od společnosti HEIDENHAIN však nabízejí čistý náhled na měřítko, bez zašpinění. To je zajištěno inovativní technologií True Image. Speciální Light Guiding Element (světlovodivý prvek) zcela eliminuje optické zkreslení měřítka, které je jinak typické například pro kapky na stupnici. I při tekutém znečištění získává snímací hlava jasný obraz stupnice na měřítku.

Díky tomu snímače HEIDENHAIN pro měření délek a úhlů modelových řad LC, série 6 a RCN, série 1, poskytují spolehlivé, vysoce přesné hodnoty polohy v mnoha případech bez stlačeného vzduchu. Systém blokovacího vzduchu stroje lze výrazně zjednodušit, snížit stopu CO2  snímačů až o 99 % a výrazně snížit systémové náklady. Díky odolnosti optiky vůči znečistění zůstávají obráběcí stroje dlouhodobě produktivní a dostupnost stroje se zvyšuje i bez použití blokovacího vzduchu. Nižší počet komponentů v systému blokovacího vzduchu umožňuje s technologií True Image také rychlejší montáž snímačů.

Snižte stopu CO2  a TCO (celkové náklady na vlastnictví): S technologií True Image poskytují snímače fy Heidenhain spolehlivě vysoce přesné hodnoty polohy i bez blokovacího vzduchu.
Systém blokovacího vzduchu obráběcího stroje lze zjednodušit zapouzdřenými snímači LC a RCN od společnosti HEIDENHAIN. Stopa CO2 se sníží až o 99 %.